Csapatépítés Tisza-tó

A Szabics Kikötő és Szabadidőpart tökéletes helyszín a céges csapatépítő programok lebonyolítására. Földön, vízen otthon vagyunk.

A lenti árak tájékoztató jellegűek, a programokat és az árakat a megrendelő igénye szerint a csapatra "szabjuk". 

„ Vízes kalandok”- avagy kenus-GPS-s csapatépítés a vadregényes Tisza-tavon

A Tisza-tó rejtett zegzugos területeinek felfedezésére nincs is jobb mód, mint vízre szállni, motorcsónakkal vagy kenukkal. Egy kenutúra kiválóan alkalmas a szervezet fejlesztésére, egymás alapos megismerésére. A munkahelyi hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek egy csapatépítés során csapattá érnek. GPS-s kenutúráinkon a 4 fős túrakenuk csapatokat alkotva a GPS koordinátáik segítségével keresik meg az elrejtett puzzle-k darabjait általában 4-5 állomáson keresztül.  A csapatos kenutúra alapgondolata az egymásrafigyelés – hiszen a kenu csak akkor halad előre, ha együtt húzzák a lapátot, az irányt pedig a GPS felelős határozza meg -  a kenun belül és kívül, hiszen a parton kell megtalálni a kihelyezett puzzle elemeket.

Amennyiben munkatársai vagy partnerei részére egy különlegesen izgalmas és élvezetes – természet és vízközeli szabadidős programot szeretne, akkor a Szabics Kikötő által szervezett GPS-s Kenutúra megfelelő választás az Ön számára.

Ár: 5.500 Ft/fő de minimum 60.000 Ft

A csapatot képzett túravezető kíséri motorcsónakos biztosítást nyújtva, melynek ára 4.400 Ft/óra

„Erdei kalandok”- avagy gyalogos csapatépítés a madárdaltól hangos ártéri erdőben.

A 1,5 kilométer hosszú Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvényen kérészék életét nyomon követve, a Sétaút adta adottságok miatt minden állomás, a maga rejtett szellemi és/vagy fizikai ügyességet igénylő feladványaival 1-1 lépéssel közelebb viszi a csapatokat a Tisza-tavi rejtvény megoldásához. A rejtvény utolsó mozaikja, akkor kerül a helyére, ha a bátor csapatok evezőt ragadva csónakkal eljutnak a Sétaút utolsó népi mesterségét bemutató „Halászkunyhó” árnyas falai alá. A visszafelé vezető út, pedig a csapatok gyorsaságát, logikáját fogja mérni, a kikötőbe való visszajutáshoz pedig a rejtvény adta megoldás lesz a jelszó a révésznek.

Minimum 15 fő, esetén. 1.500 Ft/fő

 

"Mindent bele!" - avagy ügyességi verseny az erdő rejtekében

Tanösvényünk ideális helyszínt biztosít a csapatok megmérettetéséhez. A verseny során az erőnléti feladatok mellett a logikára is nagy szükség van, így a végén a legravaszabb csapat tudhatja magáénak a győzelmet.

Program részletes leírása:

Csónakverseny a Göbén

Két fő evez, szabadon választott 2 fő ballasztnak beül a csónakba. Meg kell kerülni a tavon elhelyezett célkarót és visszatérni a kikötőbe, persze mindezt időre.

Madármegfigyelés

A fotóslesben elhelyezett spektív segítségével kell felismerni a fák között rejtőző madárfotók közül
minél többet. A felismerendő fajokról a lesben vannak képek kirakva, amelyek megkönnyítik a határozást.

Íjászat

8-15-20 méterre lévő szalmacélokat kell eltalálni tradícionális íjakkal (magyar, szkíta, tatár stb).

Kelevézhajítás

10 méterről kell „lándzsával” eltalálni a fakorongot. Amennyiben a kelevéz beleáll és benne is marad,
úgy a találat dupla pontot ér.

Göringgyel góringálás a sólyapályánál

A Tisza iszapjából gyúrt golyókkal kell a folyóban elhelyezett bólyát eltalálni. A csapat egyik fele gyúrja, a másik dobja a göringyeket.

Csónakhúzó verseny

Gumicsizmát kell húzni 4 embernek és az örvényi pákász tanösvényre kötéllel kell áthúzniuk magukat. Ott egy ember kipattan a csónakból, hoz egy tapogatóbotot és mehetnek vissza. A csizmák visszahelyezésekor ér véget az időmérés. Óvatosan, mert könnyen beborulhatnak.

Csatacsillag dobálás

A fém kereszteket egy fakorongba kell belevágni. Amennyiben a csillag beleáll és benne is marad,
úgy a találat dupla pontot ér.

Kérész kérdés

A verseny kezdetekor minden csapat kap egy kérdéssort. A tanösvényen található kérészeket
bemutató információs táblákon kell a válaszokat keresgélni, amielyek alapján megfejthető lesz a feladvány.

A programok közül tetszés szerint 5-öt lehet választani.

A társaságot csapatokra osztjuk és forgó rendszerben kell teljesíteniük a játékos feladatokat.

Ár: minimum 15 fő esetén, 5000 Ft/fő

"Kincskeresés 2 keréken" – avagy Tiszafüred-Örvény környéki biciklis kalandozás.

A kerékpáros kalandozás térkép (esetleg GPS) segítségével. A falu és a Tisza-part kulturális és természeti értékeinek felfedezése játékos formában. A Tisza-tavat körülölelő védtöltés adta adottságok miatt minden állomás, a maga fizikai ügyességet igénylő feladványaival 1-1 lépéssel közelebb viszi a csapatokat a Tisza-tavi kincs megtalálásához. A túrák útvonalát úgy tervezzük meg, hogy érintsen a természeti értékek bemutatásán túl kultúrtörténeti, illetve más helyi szempontból fontos emléket, vagy érdekességet. Nem mindenhol található szilárd búrkolatú (aszfalt) út ezért a túrák részben időjárás függőek.

Minimum 15 fő, esetén. 3.000 Ft/fő

Csoportos csónakázások

Unalmas 2 keréken? Szálljunk vízre s ismerjük meg a Tisza-tó és a kanyargós Tisza csodálatos környezetét egy csónak és vagy hajókirándulás keretében. A túrák célirányosan is választhatóak! Nincs is jobb, mint csónakkal érkezni Poroszlóra, a Tisza-tavi Ökocentrum megtekintésére vagy a  tiszafüredi Kalandszigetre. 

Kérje ajánlatunkat s mi az igényeihez legjobban illő túrát biztosítjuk csoportjának! 

Sőt tegye még felejthetetlenenbbé a hajózást! A tiszaföldvári Szicsek Pálinkaház pálinkakóstolójával vagy az egri Demeter Pincészet borkóstolójával! 

Az ár létszám, pálinka és borsor függvénye! 

Ne késlekedjen kérje ajánlatát most! 

Bejelentkezés itt!