Program- és szállásajánlatok a Szabics Kikötőben!

 

Program- és szállásajánlatok a Szabics Kikötőben!

Költözőmadarainkkal együtt a jó idő is megérkezett a Szabics Kikötőbe!

Nincs még ötlete, hogy mivel töltse szabadidejét, esetleg családjával, barátaival kirándulna, de nem tudja, merre induljon?



Válasszon minket és az élmény garantált lesz! 



A Tiszavirág Ártéri Sétaút azon vendégeink számára kínál kiváló helyszínt a kikapcsolódásra, akik a zöldben pompázó ártéri ligeterdő árnyai alatt ismerkednének a Tisza-tó növény- és állatvilágával. A kalandvágyóbbak a Tiszavirág Ártéri Sétaútról kábelcsónakkal kelhetnek át az Örvényi Pákász Tanösvényre, ahol gumicsizmát húzva és túrabotot ragadva csöppenhetnek bele a régi lápvidéki ember életének különleges világába.


A víz szerelmesei számára különböző vezetett csónakos és hajókirándulások keretében nyílik lehetőség a Tisza-tó élővilágát testközelből megfigyelni. Túráink során képzett túravezetőink gondoskodnak a feledhetetlen élményről. Akik pedig egyénileg fedeznék fel a környéket, azoknak kajak-, kenu- és kerékpár- illetve csónakbérlési lehetőséget biztosítunk. 



A túrákról itt, bérelhető járműveinkről pedig itt olvashat.



Rengeteg a lehetőség, de kevés az idő? Maradjon, és töltsön nálunk néhány éjszakát, hiszen a programok mellett szállásajánlattal is megörvendeztetjük az idelátogatókat. Mind a kikötőn belül, illetve újonnan nyílt Ladik Vendégházunkban kínálunk szállást, melyekről bővebben ide kattintva tájékozódhat.



Különleges ajánlatokért látogasson el weboldalunkra!



Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

vissza