Tavaszi programok a Szabics Kikötővel!

 

Tavaszi programok a Szabics Kikötővel!

Ha nem csak szemet, de lelket is gyönyörködtető élményben részesülnél, látogass el hozzánk!

A zöldbe borult ártéri erdővel és a Tisza-tó rendkívül változatos madárvilágával ismerkedhetsz meg, ha eljössz tanösvényeinkre! A Tiszavirág Ártéri Sétaúton túravezetőinktől a madarakról, növényekről, míg a kalandos Pákász Tanösvényünkön régi mesterségekről is hallhatsz érdekességeket az év legszebb szakában.
Az ébredő természetet nemcsak tanösvényeinken van lehetőséged testközelből megfigyelni, vízre szállva a páratlan élmény garantált. A Tisza-tó élővilágát csónaktúrák és hajókirándulások során is felfedezheted, melyeket túravezetőink szakszerű előadásai tesznek feledhetetlenné.


A gyalogos és csónakos túrák kiegészítéséül pedig ismerd meg Tiszafüred kulturális értékeit két keréken! 1-2-3 órás, fél és egész napos kerékpártúrákat is szervezünk a környékbeli természeti értékek és kulturális emlékek felfedezésére. A kerékpáros Tisza-tavi Túraközpont Hálózat tagjaként számos kerékpáros túraútvonallal, új, kényelmes, felszerelt Schwinn-csepel túrakerékpárokkal és túravezetőkkel állunk a kerekezni vágyók rendelkezésére.A túrákról bővebb információ:

Bodó Krisztina                         Nagy Orsolya

06 70/ 364-1890                      06 70/ 610-4516

info@szabicskikoto.hu

vissza