CSAPATÉPÍTÉS TISZA-TÓ

A Szabics Kikötő és Szabadidőpart tökéletes helyszín a céges csapatépítő programok lebonyolítására. Földön, vízen otthon vagyunk.
A lenti árak tájékoztató jellegűek, a programokat és az árakat a megrendelő igénye szerint a csapatra "szabjuk". 

„ Vízes kalandok”- avagy kenus-GPS-es csapatépítés a vadregényes Tisza-tavon

A Tisza-tó rejtett zegzugos területeinek felfedezésére nincs is jobb mód, mint vízre szállni, motorcsónakkal vagy kenukkal. Egy kenutúra kiválóan alkalmas a szervezet fejlesztésére, egymás alapos megismerésére. A munkahelyi hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek egy csapatépítés során csapattá érnek. GPS-es kenutúráinkon a 4 fős túrakenuk csapatokat alkotva a GPS koordinátáik segítségével keresik meg az elrejtett puzzle-k darabjait általában 4-5 állomáson keresztül.  A csapatos kenutúra alapgondolata az egymásrafigyelés – hiszen a kenu csak akkor halad előre, ha együtt húzzák a lapátot, az irányt pedig a GPS felelős határozza meg -  a kenun belül és kívül, hiszen a parton kell megtalálni a kihelyezett puzzle elemeket.

Amennyiben munkatársai vagy partnerei részére egy különlegesen izgalmas és élvezetes – természet és vízközeli szabadidős programot szeretne, akkor a Szabics Kikötő által szervezett GPS-es Kenutúra megfelelő választás az Ön számára.

Ár: 7.000 Ft/fő de minimum 70.000 Ft

A csapatot képzett túravezető(k) kíséri(k) motorcsónakos biztosítást nyújtva, melynek ára 9.000 Ft/óra/csónak
CSAPATÉPÍTÉS

„Erdei kalandok”- avagy gyalogos csapatépítés a madárdaltól hangos ártéri erdőben.

A 1,5 kilométer hosszú Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvényen kérészék életét nyomon követve, a Sétaút adta adottságok miatt minden állomás, a maga rejtett szellemi és/vagy fizikai ügyességet igénylő feladványaival 1-1 lépéssel közelebb viszi a csapatokat a Tisza-tavi rejtvény megoldásához. A rejtvény utolsó mozaikja, akkor kerül a helyére, ha a bátor csapatok evezőt ragadva csónakkal eljutnak a Sétaút utolsó népi mesterségét bemutató „Halászkunyhó” árnyas falai alá. A visszafelé vezető út, pedig a csapatok gyorsaságát, logikáját fogja mérni, a kikötőbe való visszajutáshoz pedig a rejtvény adta megoldás lesz a jelszó a révésznek.

Minimum 15 fő esetén. 3.000 Ft/fő
CSAPATÉPÍTÉS

Csoportos csónakázások

Szálljunk vízre, s ismerjük meg a Tisza-tó és a kanyargós Tisza csodálatos környezetét egy csónak és vagy hajókirándulás keretében. A túrák célirányosan is választhatóak! Nincs is jobb, mint csónakkal bebarangolni a Tisza rejtett csatornáit és morotváit. 

Kérje ajánlatunkat s mi az igényeihez legjobban illő túrát biztosítjuk csoportjának! 

Sőt, tegye még felejthetetlenenbbé a hajózást! A tiszaföldvári Szicsek Pálinkaház pálinkakóstolójával!

Az ár létszám és pálinkasor függvénye! 

Ne késlekedjen, kérjen ajánlatot most! 
CSAPATÉPÍTÉS
CSAPATÉPÍTÉS
CSAPATÉPÍTÉS