KIKÖTŐ - TISZA-TÓ

A Szabics Kikötő, az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője az év minden napján folyamatosan, nemcsak a horgász csónakoknak, hanem egyre több sport és túrahajónak is „otthont" ad, szakszerű kikötői szolgáltatást, vízi- és szárazföldi bázistelepet biztosít.

Kezdetben az élő Tisza partközelében horgonyzó stégek voltak a kikötőhelyek. Ma már partvédelemmel ellátott, a folyóhoz tápcsatornával csatlakozó kikötőmedencék gondoskodnak – különösen a nagyobb és értékesebb kishajók – biztonságáról.

A kikötő a horgász és vízi sport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vízi járművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is. Sólyapályánkon a bonyolultabb vízre bocsátási, illetve kiemelési feladatokat is nagy gyakorlattal és teljes felelősséggel végezzük.

Téli időszakra és árvizek idejére is kínál megoldást. A kikötő szakszemélyzete fenntartja a kikötő rendjét, a hajóforgalmat a biztonsági előírásoknak megfelelő módon és gyakorisággal regisztrálja.

Önnek kényelmet, hajójának a biztonságot jelenti a SZABICS KIKÖTŐ!

Szabics Imre
ügyvezető