TISZA-TÓ SZÁLLÁS, VENDÉGLÁTÁS

Tisza-tó szállás

Gondoskodás, biztonság, kényelem. 
Pihenje ki magát nálunk és mi kikapcsolódását is megszervezzünk maradandó élményekkel fűszerezve!

Ladik Vendégház

A kikötőtől 500 méterre fekvő Ladik Vendégházunk kifejezetten gyerekeseknek és/vagy baráti társaságoknak nyújt ideális pihenési lehetőséget az Örvényi Tisza partján.
A 2 egységből álló vendégház egyben és külön is kivehető. A nagyobbik rész 2 szobából, a kisebbik 1 szobából áll, 6, illetve 3 fő kényelmes elszállásolására alkalmas.

Mindkét lakrész jól felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A szobáink légkondicionáló berendezésekkel vannak felszerelve, emellett ingyenes Wi-Fi használat is hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat.
Áraink:
Felnőtt: 11.000 Ft / fő / éj
Gyerek (3 - 14 év): 6.000 Ft / fő / éj 

A foglalás minimum létszáma 2 fő/éj, azaz 22.000 Ft/éj!

2024. január 1-jétől hétvégenként a pénteki és szombati éjszakák együttesen - minimum 2 éjszakára - kerülnek értékesítésre, továbbá június 15. és augusztus 20. között egy éjszakás foglalást nem áll módunkban fogadni.
Szezonon kívül január 1-június 14. és augusztus 21-december 31. közötti időszakokban egyéjszakás foglalás esetén 3.000 Ft/fő felárat számítunk fel!

Pihenje ki magát nálunk, hiszen a pihenés mellett programját is megszervezzük!
Pályázati információk

Kedvezményezett SZABICS Őrzési és Vendéglátási Bt.
Projekt címe: LADIK Vendégház fejlesztése
Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-14287
Támogatás összege: 3 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A fejlesztés keretében a Tiszaörvényen található LADIK Vendégház külső homlokzatának felújítására, kerítés korszerűsítésére, térburkolat kialakítására, valamint a szálláshely szolgáltatáshoz kapcsolódó eszközök beszerzésére került sor.
Támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.12.15.
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

 

Csuszka Vendégház

A kikötőtől 500 méterre található Csuszka Vendégházunk ideális pihenési lehetőséget biztosít az Örvényi Tisza partján.
A vendégház 2 szobából áll, mely 6 fő kényelmes elszállásolására alkalmas.

Jól felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik, légkondicionáló berendezésekkel van felszerelve, emellett ingyenes Wi-Fi használat is hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat.
Áraink:
Felnőtt: 11.000 Ft / fő / éj
Gyerek (3 - 14 év): 6.000 Ft / fő / éj 

A foglalás minimum létszáma 2 fő/éj, azaz 22.000 Ft/éj!

2024. január 1-jétől hétvégenként a pénteki és szombati éjszakák együttesen - minimum 2 éjszakára - kerülnek értékesítésre, továbbá június 15. és augusztus 20. között egy éjszakás foglalást nem áll módunkban fogadni.
Szezonon kívül január 1-június 14. és augusztus 21-december 31. közötti időszakokban egyéjszakás foglalás esetén 3.000 Ft/fő felárat számítunk fel!

Pihenje ki magát nálunk, hiszen a pihenés mellett programját is megszervezzük!
A kikötő területén van lehetőségük bérelni komfortos, cölöpökön álló pihenőházat is, mely a kényelmet előnyben részesítő vendégeink számára megfelelő szállás lehetőséget biztosít.

Szabics Kikötő


A Tisza-tóra rácsodálkozni, szemünk előtt kitáruló "ablakán" bepillantani néhány óra alatt is lehet. Ha nincs több időnk, e rövid leselkedésre is álljunk meg. Az igazi élmény- és zsákmány gazdag megismeréshez azonban már "ajtónyitásra", több napos tartózkodásra van szükség. A Tisza-tavi csónakos kirándulások, vagy a hajnaltól áthorgászott napok nyugtával jól esik a kényelmes pihenés.
A szállás- és parkolóhelyek vízparti közelsége sok utazással és "cihelődéssel" járó kényelmetlenségtől kíméli meg kedves vendégeinket. 

Hotel Hableány

Közvetlenül a Tisza folyó partján, természetes környezetben, a Szabics-Kikötőtől 150 méterre helyezkedik el. 2013 tavaszán teljes korszerűsítést-felújítást hajtottunk végre a Hotelben és az Étteremben. Az a Vendég, aki szereti a csendet, a pihenést, a természetet és az élő Tisza folyót, annak tökéletes választás a Hableány Hotel!   www.hableanyhotel.hu

Tisza-kert Vendégház

Tiszafüred-örvényen, a Tiszától 300 méterre, gyönyörű környezetben tudunk szállást biztosítani összesen 26 fő részére.
 
Amit kínálunk:
 
  • 2 db három- és 1 db kétágyas szoba fürdőszobával. Ehhez a három szobához közös konyha tartozik. A szobák természetesen külön bejáratúak de egymásba is nyithatóak. Minden szobában van televízió, hűtőgép és vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség.
  • A nagyobbik házban, amelynek két külön bejárata van, 8-12 főt tudunk elhelyezni. Itt három külön fürdőszoba, egy 50 m2-es nappali egybenyitva az étkezővel, főző helyiség valamint 4 db két ágyas, 1 db három ágyas, és 1 db 1 ágyas szoba található.
  • Csesznok-ház: 2 db háromágyas szoba, étkező, felszerelt konyha és fürdő áll vendégeink rendelkezésére.
  • A gyermekek és felnőttek szórakozására udvarunkon csúszda, hinta valamint kosárlabda palánk és trambulin, továbbá ping-pong asztal is található.

A Mohár Csárda

A tanösvényen és a környéken tett hosszabb kirándulások vagy horgásztúrák után jól esik leülni egy terített asztal mellé.
 
A kikötői tájba jól illeszkedő nádtetős Mohár Csárda várja a betérni vágyókat, italkínálatával, s apró harapnivalókkal.
 
A Mohár Csárdához tartozó nádtetős közösségi helység nyáron hűvöset, télen a benne található kemencével pedig meleget biztosít a kirándulóknak. 60 fő kényelmes és kulturált beszélgetését, étkezését teszi lehetővé. A helységben túravezetők érdekes előadásokat tarthatnak a Tisza-tó állat és növényvilágáról.
 
A csárda hangulatos Tisza parti bogrács partikat, télvíz idején „forralt boros-kemencés partikat szervez, kívánság szerinti "uzsonnakosarakat" készít.

Tisza Balneum Thermal Hotel

A Tisza Balneum Thermal Hotel Konferencia és Wellness Központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden.
 
A főépületben és a 9 kisházban összesen 224 vendég helyezhető el. A parkban játszótér, tenisz- és tollaslabdapálya, csónakkikötő, horgászstégek és 80 gépkocsi részére parkoló áll vendégeink rendelkezésére.
 
A rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fő, és egy 120 fő befogadására alkalmas terem, 150 személyes étterem, és terasz várja.
Wellness központunkban 2 fedett és 1 nyitott medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem, és Spa részlegünk kezelőhelyiségei kaptak helyet. A medencék vízét a szálloda saját 44°C-os termálvizű kútja szolgáltatja. www.balneum.hu

Falusi Patika

A Tisza -Tó Vendégház egy 1850-es évek közepén épült módos parasztházban került kialakításra. A teljes körű felújítás során mindvégig arra törekedtünk, hogy megőrizzük korhű hangulatát, ötvözve a mai kor kényelmi követelményeivel. Két apartman került kialakításra, melyek közül az egyik mozgáskorlátozottak számára is pihenési lehetőséget biztosít. A korhű bútorok és használati tárgyak lehetővé teszik a XIX.  századi falusi mindennapok megismerését. A Szentendrei Skanzenben megnézheti, nálunk ki is próbálhatja.
 
Jelenleg 21 fő + 2 pótágy + 2 gyermek elhelyezését tudjuk biztosítani. A házhoz csatlakozik a felújított pince helység, ahol lehetőség nyílik pálinka kóstoló programjainkban részt venni.
 
200 m2-es fürdőrészlegünkben, 2 db 10 személyes fűthető fadézsa, finn szauna  pihenőhely várja vendégeinket. Igény esetén Parajdi sós gyógyfürdőt biztosítunk. A gyermekeknek homokozó áll rendelkezésére.
 
A kötelező reggeli mellett fél vagy teljes panziós ellátást is biztosítunk igény esetén.
 
A Vendégház kiemelkedő színvonalát a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott 4 napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy garantálja.